Kyvik Auto AS

Om oss

Fra vårt lokale på Klepp, kjøper og selger vi biler i Rogalandsregionen og ellers i hele landet.
sven-andre-kyvik-foran-kyvik-auto-sine-lokaler
Sven Andre Kyvik hadde en drøm om å bli grunder etter at fotballkarrieren strandet. Han startet i små lokaler i Sandnes, før han flyttet butikken til Klepp og samtidig ga "barnet" sitt et nytt navn: Kyvik Auto AS.
I 2021 solgte Kyvik Auto over 600 biler, og har i tillegg blitt en Gasellebedrift. Med stor fokus på den gode kundeopplevelsen, rimelige bilmerker men også premium merker som Porsche, Mercedes og Audi, får kundene bilen de ønsker sammen med en god kjøpsopplevelse . 
Sven Andre Kyvik
Daglig leder
Kyvik Auto AS

Gasellebedrift

I 2021 ble Kyvik Auto AS en Gasellebedrift. Gasellebedrift er en kåring av Norges mest fremgangsrike bedrifter. Er bedriften en Gaselle, er den i vekst, har god økonomi og har en solid drift. Noen av kriteriene er innleverte godkjente regnskap, omsetningsutvikling, positivt driftsresultat, at man er aksjeselskap og har unngått fallende omsetning.
Gaselleprisen deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med bl.a Tripletex, iSandnes og Grant Thornton.
Les om Gasellebedriftene her
gasellebedrift-diplom-kyvik-auto

En bedrift med ambisjoner

Kyvik Auto AS er en bedrift som har hovedfokus på service, kvalitet og sikkerhet. Vårt mål er å gi deg en god opplevelse og hjelpe deg slik at du finner den bilen du vil ha. Hos oss får du en trygg handel. Vi vil hele tiden være i utvikling slik at vi til enhver tid kan gi deg som kunde den gode opplevelsen når du kjøper bil.

Vi har samarbeidspartnere på ulike felt som utfører tjenester på reparasjoner på glass, mekaniske reparasjoner, skadereparasjoner på karosseri og interiør hvis du som kunde har behov for det. Vi hjelper deg fra A til Å!

Kyvik Auto er din bilrådgiver som hjelper deg med hele bilhandelen. Vi legger vinn på å gi deg en komplett, trygg og god kjøpsopplevelse. Du får med deg god informasjon, kunnskap og grundig oversikt over historikken til din nye bil. Vi ordner selvfølgelig finansiering, tilleggsforsikringer og garantier utover 2 eller 5 års fabrikkgarantier. Dette følger med biler fra Kyvik Auto AS hvis du ønsker det.
Se bruktbilene våre
cross